Muizenissen.be is een creatief copywritersbureau: bescheiden in omvang en kostprijs, maar ambitieus qua kwaliteit en toegevoegde waarde. Thans hebben wij onderstaande pennenvruchten in portfolio:

 • Labo Vekalie, de vaste wetenschapsredactie van Muizenissen.be. Dit labo legt zich letterlijk toe op het experimenteren in wetenschap en woorden, en heeft de ambitie om technische onderwerpen op verhelderende wijze te verwoorden en toegankelijk te maken voor een breed publiek. 
 • Canard & Banane, een legbatterij begenadigde scenaristen die helpen hersenhozen bij uw brainstormings voor film, theater of televisie. Zij leggen de klemtoon op audiovisuele performance dankzij een oordeelkundige combinatie van toneel, taal en tovenarij.
 • Een loyaal legertje free-lance copywriters, die instaan voor onder meer
  • columns – vloeibaar vitriool, gestold tot toorn. Snedige en scherpe opinies en analyses om uw krantenkolommen te schragen. Doe er uw voordeel mee, maar schiet niet op de columnist…
  • recenties – ons ongenadig eerlijk oordeel over boeken, muziek, film, theater, … Onze criticasters staan steeds paraat om, als huurlingen van het woord, uw product te maken of te kraken 😉
  • marketingmateriaal – wij stellen onze taalvaardigheid graag ten dienste om uw product, dienst of bedrijf te profileren als een sterk merk. Muizenissen.be biedt oplossingen aan op maat voor uw advertenties, reclamecampagnes, branding, website content, edm…
  • ghostwriting – wat u altijd al had willen zeggen, leggen wij u graag in de mond. Maak Muizenissen.be een strategisch bondgenoot in uw communicatie… en vol verwachting worden woorden wakker!

Een staalkaart van ons kunnen vindt u op deze blog, en u kunt Muizenissen.be contacteren op onderstaande coördinaten. Nederlands of Engels, columnesk of sloganesk, in volzinnen of op rijm… Wij staan u graag te woord!

 muizenissen_contact1

Advertentie

Creative Copywriting

Muizenissen.be is een creatief copywritersbureau: bescheiden in omvang en kostprijs, maar ambitieus qua kwaliteit en toegevoegde waarde.

Een staalkaart van ons kunnen vindt u op deze blog, en voor verdere volzinnen staan wij u graag te woord!

%d bloggers liken dit: